Σχεδίαση, Κατασκευή, Ανάπτυξη, Συντήρηση Ιστοσελίδων

WEB 2.0

Στόχος της ΕΝΤΕΛΕΙΑ είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και επιχειρηματικής εκμετάλλευσης του Internet. Η εταιρεία αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό ιστοσελίδων εταιρικής παρουσίας, την ανάπτυξη ή/και παραμετροποίηση ιστοχώρων δυναμικού περιεχομένου, e-commerce (B2C, B2B), e-government (G2B, G2C, G2G) αλλά και την ανάπτυξη web εφαρμογών αυτόνομα ή και σε συνδυασμό με την υπάρχουσα υποδομή των πελατών μας. Παρέχονται υπηρεσίες 2ης γενιάς WEB 2.0. Σε κάθε περίπτωση προτιμώνται εργαλεία και εφαρμογές ανοικτού κώδικα που εξασφαλίζουν διαλειτουργικότητα και σταθερότητα.

Στην ΕΝΤΕΛΕΙΑ, επενδύουμε στον δημιουργικό διάλογο μαζί σας για να κατανοήσουμε καλύτερα τις πραγματικές σας ανάγκες. Σας προτείνουμε τις τεχνολογικές λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας και μαζί βρίσκουμε την καλύτερη για εσάς λύση. Σχεδιάζουμε & αναπτύσσουμε το website σας σε συνεργασία με επαγγελματίες γραφίστες, με χρήση καινοτόμων τεχνικών και προγραμμάτων, ακολουθώντας όλα τα πρότυπα διαλειτουργικότητας. Φροντίζουμε για την καλύτερη προώθηση του website σας με Search Engine Optimisation (SEO) ενέργειες για αύξηση της επισκεψιμότητας και προώθηση των σελίδων σας σε καλύτερες θέσεις στις μηχανές εύρεσης.

Ακολουθούν ενδεικτικά websites πελατών μας:

Ολοκληρώνουμε την υπηρεσία με τεχνική υποστήριξη (ανά περίπτωση) η/και συντήρηση (βάση συμβολαίου) website για δυνατότητα αλλαγών στον κώδικα, υποστήριξη στην χρήση μηχανισμών, ενημέρωση με νέο υλικό, διαχείριση των λογαριασμών e-mail σας.

basic3